De cryptocurrency-markt zag er vandaag enigszins optimistisch uit, aangezien grote spelers en de altcoins van de industrie scherpe dagelijkse winsten op hun hitlijsten noteerden.

 

Binance Coin leek klaar om het weerstandsniveau van $ 290 te testen, samen met het verwelkomen van kapitaalinstroom terug in de markt. ATOM flitste een bullish signaal met een stijging van de koopdruk. Ten slotte stelde VET een opwaartse trend in de prijs voor, maar hetzelfde ging ook gepaard met de mogelijkheid van hoge marktvolatiliteit. Koers Doge is gestegen.

 

Binance-munt [BNB]

 

Binance Coin bewoog ‘s nachts naar het noorden en registreerde een prijsstijging van 6,6%. Op het moment van schrijven was de prijs van de alt $ 280,31 en met een aanhoudende stijging van de waarde zou het bullish momentum het snel kunnen overnemen. De belangrijkste ondersteunings- en weerstandsniveaus voor BNB op het prijsniveau van de pers waren respectievelijk $ 260 en $ 290.

 

 

BNB handelde de afgelopen 24 uur tussen het bereik van $ 290 en $ 269 met een sterke volatiliteit. Bij het ter perse gaan was BNB echter klaar om het weerstandsniveau van $ 290 te testen. De Bollinger Bands liepen ook uiteen, een lezing die betekende dat de volatiliteit toenam.

 

De kapitaalinstroom schoot ook omhoog toen de Chaikin-geldstroom naar het noorden trok, voordat hij weer iets daalde. Helaas is het herstel van BNB nog niet substantieel te noemen. Daarom zou het overdreven zijn om te zeggen dat de munt al aan een bullish reis is begonnen. De gemiddelde richtingsindex was lager dan 40, wat een verzwakkende trend impliceert.

 

Kosmos [ATOM]

 

ATOM werd, net als andere altcoins, ook naar beneden gedrukt vanwege de onophoudelijke prijsdaling op de bredere cryptomarkt. Bij het ter perse gaan was de prijs van de altcoin echter $ 10,05, terwijl de marktkapitalisatie dankzij enig herstel met 11,04% steeg.

 

Kopers leken op het moment van schrijven dominantie te krijgen over verkopers op de markt, zoals aangegeven door de Relative Strength Index. Toen kopers weer op de markt kwamen, nam de vraag toe en dit zou de prijs verder naar het noorden kunnen duwen. In de vroege uren van 21 juli werd een bullish cross-over waargenomen, waarbij de MACD bullish signalen liet knipperen met zijn groene histogram.

 

Om de bovengenoemde verklaring te ondersteunen, beeldde de Awesome Oscillator ook groene signaalbalken af ​​- een teken van bullish sentimenten in de markt.

 

VeChain [VET]

 

De prijs van VET daalde tot onder het ondersteuningsniveau van $ 0,062 als gevolg van de laatste inzinking in de cryptomarkt. Het steeg echter van de ene op de andere dag licht en zorgde voor een stijging van 6,5% in waarde. Op het moment van schrijven bedroeg de prijs van beroepsonderwijs en -opleiding $ 0,061 met een marktkapitalisatie van 4,08 miljard.

 

In het geval dat VET de bovengenoemde stijging niet vasthoudt, zou de crypto het ondersteuningsniveau van $ 0,580 doorbreken en als de stieren weer aan kracht winnen, zouden de belangrijkste weerstandsniveaus om te testen $ 0,062 en $ 0,668 zijn. XRP koers is gestegen.

 

De lezing van de Parabolische SAR merkte een opwaartse trend in prijs op, aangezien de gestippelde markeringen onder de kandelaars werden waargenomen. VET zou een periode van hoge volatiliteit kunnen registreren, aangezien de Squeeze Momentum Indicator een squeeze-release en een shorting-mogelijkheid flitste.

 

De druk van kopers op de markt won opnieuw aan kracht met de opwaartse prijstrend, aangezien de Relative Strength Index een beweging naar het noorden voorstelde. Op het moment van schrijven was het aantal kopers echter licht gedaald.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *