Roofvogels zijn verbazingwekkende jagers en zoals ik het zou zien de meest geweldige luchtvaartjager ter wereld. Ze zijn niet de meest geaarde onder de roofvogels, maar hun jachtstrategieën zijn echt verbazingwekkend. Er is een verklaring dat krijgerjets worden gepland na roofvogels. Het is de verbluffende snelheid, maar ook de manier waarop ze kunnen reageren op g-krachten die een persoon zouden vermoorden.

Er zijn talloze soorten roofvogels over de hele wereld en Noord-Amerika. De meest algemeen erkende gevonden in Noord-Amerika zijn de Prairievalk, Amerikaanse Torenvalk, Merlin, Gyr Falcon en de schandalige slechtvalk. Torenvalken jagen op een alternatieve manier en gebruiken geen springprocedures. De slechtvalk valt het meest op door zijn snelheid en jachtvermogen. Zoals ik zou willen denken, is de Gyr-havik, hoewel groter, net zo snel als de slechtvalk.

Haviken gaan voornamelijk achter verschillende vogels aan, bijvoorbeeld eenden, duiven, korhoenders, enzovoort. Ze vliegen hoog in de lucht ver over hun prooi heen en als ze bereid zijn om te zoeken, gaan ze in een onvoorstelbare duik. In de sprong leveren ze een ontwerp van een wijngereedschap in op hun prooi. Ondanks het feit dat de snelste weg van het ene hoogtepunt naar het andere een rechte lijn is, maakt de havik een duik in deze benadering om op zijn prooi te letten. De verklaring is dat hun ogen meer op hun hoofd worden gericht, in plaats van recht vooruit te staren zoals mensen. Ze hebben lange beperkte vleugels die voor snelheid werkten en een lange dunne staart voor een verbazingwekkend draaivermogen. Ze slaan hun prooi met verbijsterende snelheden in de lucht, soms is de ene aanval alles wat nodig is om te doden. Als dat niet het geval is, zal de havik snel weer stijgen en keer op keer toeslaan. Ze zijn bovendien opmerkelijk omdat ze hun prooi na de onderliggende aanval achtervolgen. Soms sloegen ze met hun voeten en klauwen open en op een gegeven moment met hun voeten dicht terwijl ze een gebalde hand maakten. Welke manier dan ook, is voldoende om zijn prooi dodelijk te raken.

De slechtvalk is gearchiveerd met snelheden van 232 mph. Deze jonge jongen van 2 pond is bedoeld om prooien te accepteren die zo groot zijn als een saliehoen van 9 pond, het grootste gevleugelde wilddier in Noord-Amerika. In de valkerijwereld fokken valkeniers haviken om te jagen. De reguliere havik die moet worden grootgebracht, is een mengsel, een gevleugeld wezen dat half slechtvalk en half gierige roofvogel is. Een groot aantal maakt graag gebruik van mannelijke gevleugelde wezens vanwege hun standvastigheid, het probleem is dat de jongens bescheidener zijn dan de vrouwtjes en niet groot genoeg zijn om het reguliere saliehoen neer te halen. Dit gevleugelde dier van verschillende rassen is ideaal voor het achtervolgen van saliehoen, ze krijgen de enorme omvang van de Gyr-roofvogel en de meedogenloosheid van de slechtvalk. Deze halfrassen zijn normaal zo groot als een slechtvalk vrouwtje, maar hebben het karakter van een mannetje.

De slechtvalk leek te worden uitgeroeid in het licht van een bestrijdingsmiddel, dat als DDT wordt beschouwd, dat boeren bij hun oogsten gebruikten. Eindelijk beperkten de VS DDT en vanaf dat moment hebben de slechtvalk, naast tal van verschillende soorten kippen, een volledige recuperatie gemaakt. De slechtvalk is normaal en zal zelfs hun huizen vormen aan de randen van monsterassemblage die een afgrond in enorme stedelijke gemeenschappen nastreven. Kijk hoog in de lucht naar deze prachtige jager die echt de vliegenstrijder van de gevogelte wereld is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *